Oferta SEO / SEM

Promovarea naturala sau organica (SEO) se adreseaza persoanelor fizice sau firmelor care doresc sa beneficieze de servicii promovare site din partea unei echipe dedicate si disponibile sa urmareasca evolutia site-ului/site-urilor, sa analizeze, sa controleze si sa corecteze astfel incat costurile sa fie minime.

Etapele prestatiei noastre:

- auditul tehnic si analiza competitorilor
- propunerea de cuvinte cheie
- optimizarea on page a paginilor site-ului
- optimizarea off page obtinerea de link-uri catre site
- analizarea constanta a competitorilor, pozitionare
- analizarea traficului
- suport tehnic

Promovarea site-ului

Pentru o promovare eficienta a unui site este necesara o planificare a strategiei de promovare, studiul site-urilor concurente si stabilirea unor etape clare, pentru a sti de la inceput ce avem de facut pentru a obtine vizibilitatea online a site-ului.
In ceea ce priveste bugetul alocat pentru promovarea unui site, acesta se stabileste in functie de site si se plateste lunar pana in momentul in care se ajunge la rezultatul dorit sau se poate achita un avans si restul dupa obtinerea rezultatelor. Procesul de promovare poate dura incepand cu 2 luni pana la 1 an, in functie de concurenta si cautari, si in functie de anumite densitati ale cautarilor. Sunt cateva aspecte care necesita analiza inainte de a incepe promovarea online, deoarece la fiecare campanie trebuie analizata in primul rand competitia si trebuie optimizat site-ul on page, respectand cateva reguli referitoare la motoarele de cautare.

Costuri

In ceea ce priveste bugetul alocat pentru promovarea unui site, acesta se stabileste in functie de cuvintele cheie pentru care se doreste promovarea si se plateste lunar pana in momentul in care se ajunge la rezultatul dorit sau se poate achita un avans si restul dupa obtinerea rezultatelor. Pretul variaza in functie de nivelul de munca, pentru ca si concurenta variaza de la o nisa la alta, si ca urmare pentru o anumita nisa este necesar un volum de munca mai mic, pentru alte nise un volum de munca mai mare.

Contactati-ne pentru mai multe detalii

Asteptam mail-urile dumeavoastra pentru ca un reprezentant comercial sa intre imediat in contact cu dumneavoastra pentru a va furniza cat mai multe detalii.
Pentru aceasta, va rugam sa folositi formularul nostru de contact: http://www.extreamhost.com/contact.php