eXtreamHost

eXtreamHost este denumirea comerciala a societatii SC eXtreamSHOP SRL, persoana juridica romana, avand sediul social situat in Mizil, Strada Nicolae Balcescu nr. 221, judetul Prahova, avand numar de ordine in Registrul Comertului J29/1043/2009, cod unic de inregistrare RO25698660.

Cumparator, client sau utilizator

Cumparator - poate fi orice persoana fizica sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Serviciile hosting

Serviciile hosting sunt oferite din datacenter din Romania pentru utilizatori din toata lumea. Serviciile au un uptime de 92% - 99%.

Conditiile de folosire ale serviciilor de hosting

Accesul serviciilor este pentru proprietar (ownerul care face achizitia). Serviciile mai departe sunt responsabilitatea proprietarului, in afara de uptimeul si buna functionare oferita de eXtreamHost.

Conditii legale de folosire

Proprietarul are responsabilitatea si obligatia de a tine aplicatii sau servicii care sunt conform cu legea, care nu sunt piratate sau fara licenta.

Suport tehnic si comercial

Pentru asistenta tehnica sau solicitari comerciale, va rugam sa deschideti un tichet de pe contul de clienti si va raspundem in cel mai scurt timp posibil.

Taxe suplimentare

Nu exista taxe suplimentare sau costuri ascunse, nici penalitati de intarziere. Fiecare client are 30 zile calendaristice pentru a isi achita serviciul.

Facturi si plati

Facturile se genereaza automat de catre sistemul nostru, iar ele raman vizibile pana se achita sau pana este anulat de catre un operator pentru neplata.
Platile si metodele de plata sunt afisate pe site, in partea de jos. Toate metodele de plata sunt instante, sau in unele cazuri cu o mica intarziere de confirmare.

Utilizare abuziva

Daca detectam comportament abuziv, de regula luam masuri pe loc, iar in functie de situatie, va anuntam daca a aparut o problema legata de contul dumneavoastra sau de serviciile pe care vi le oferim.
Orice comportament abuziv de orice natura poate duce la suspendarea sau inchiderea contului pe loc.